Teatre Principal

ASPRIU presenta VENT EN POPA.

Espectacle didàctic de poemes musicats.

VENT EN POPA (Microscopi, 2019) és el segon treball discogràfic del grup ASPRIU, que ens convida a gaudir d’una estona de poesia interpretada amb la seva música.

La tria passa per alguns dels més grans poetes catalans: Martí i Pol, Vinyoli, Llull,  Espriu, Sagarra, i una àvia, Conxa Monràs. 

Un recull de 13 poemes musicats inspirats en el Mediterrani, en la seva gent i en les emocions que les desperta.

Aquest nou disc, “Vent en popa”, es presenta amb un embolcall de paper que, en obrir-lo, es converteix en un vaixell. Els mariners i tripulants del vaixell són Sergi Ambròs, veu, i Jaume Giménez, guitarra, veus i samplers.

ASPRIU és un projecte iniciat l’any 2013 per en Sergi i en Jaume. El 2014 van enregistrar el seu primer disc (produït per Marc Martín), UNA NIT DE POEMES, tot ell consagrat a Salvador Espriu.

INFORMACIÓ

– Portar la vostra invitació a través del portal web del Teatre Principal i si és possible no imprimiu el tiquet, porteu-lo descarregat en el vostre telèfon mòbil.
– Mantingueu la distància de seguretat.
– Portar mascareta i mantenir-la posada durant tot l’espectacle.
– La reserva de les localitats és obligatòria i s’han de comprar les entrades separades, un cop dins la sala si sou unitat familiar (bombolla) us podreu ajuntar, augmentant més la distància amb els del costat.

Organitza: Centre Espriu Arenys, Ajuntament d’Arenys de Mar.

Compra aquí les entrades
No esperis més
Diumenge, 16 Maig
19:00
Teatre Principal d’Arenys de Mar
Gratuït

Venda on-line tancada