AIDA de Giuseppe Verdi

LA HISTÒRICA PRODUCCIÓ AMB ESCENOGRAFIA DE MESTRES CABANES TORNA AL LICEU AMB PIROZZI, MARGAINE I MEADE.

La Aida dels nostres pares, dels nostres avis o dels nostres besavis. Tornen els decorats hiperrealistes de Josep Mestres Cabanes, realitzats en 1945 i que mostren amb tot el seu esplendor la gran escola de l’escenografia catalana. Sempre a el servei de la pompositat (però també de l’intimisme) de l’antepenúltima òpera de Verdi, els decorats de l’artista de Manresa segueixen la tradició de l’historicisme sense caure mai en el kitsch.

Amb Aida, Verdi de 58 anys demostrava la seva força gegantina i la seva saviesa musical i teatral a l’escriure un drama intens, una òpera sobre el triangle amorós que condueix a Aida, Amneris i Radamés a plasmar la passió, l’amor i l’odi fins a les últimes conseqüències. El rerefons de l’antic Egipte (l’òpera va ser escrita per celebrar la inauguració de canal de Suez) és l’excusa per tractar la temàtica amb grans escenes simfonicocorals, sense oblidar les magnífiques àries que recorren l’extensa partitura.

Debut de la soprano nord-americana Angela Meade al Liceu.

Repartiment: 

El Rei – Mariano Buccino

Amneris – Clémentine Margaine

Aida – Angela Meade

Radamès – Yonghoon Lee

Ramfis – Kwangchul Youn

 ———————————————— 

Cor del Gran Teatre del Liceu

Orquestra del Gran Teatre del Liceu 

ÒPERA EN QUATRE ACTES 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimecres, 22 gener
19:45
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
3H. 45MIN. aprox.
2020-01-22 19:45 2020-01-22 23:30 Europe/Andorra AIDA de Giuseppe Verdi LA HISTÒRICA PRODUCCIÓ AMB ESCENOGRAFIA DE MESTRES CABANES TORNA AL LICEU AMB PIROZZI, MARGAINE I MEADE. La Aida dels nostres pares, dels nostres avis o dels nostres besavis. Tornen els decorats hiperrealistes de Josep Mestres Cabanes, realitzats en 1945 i que mostren amb tot el seu esplendor la gran escola de l’escenografia catalana. Sempre a […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Carnet Estudiant / Jove, 12€

Detalls tècnics

MÚSICA: Giuseppe Verdi

DIRECTOR: Thomas Guthrie

DIRECTOR D'ORQUESTRA: Gustavo Gimeno

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.