ÀER de Laia Santanach – AJORNAT

ESPECTACLE AJORNAT

(Informarem de possible nova data)

ÀER És una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del ‘contrapàs’ i la seva mateixa música des d’una mirada actual, personal i subjectiva entenent-la com un referent vivencial, estructural i social de al moment. Donant-li molta importància a les circumstàncies socials de moment les replantegem i les analitzem extrapolándolas a el moment actual.

ÀER reflexiona sobre l’origen i l’execució del ‘contrapàs’, d’origen religiós, de caràcter solemne i executat originalment únicament per homes.

ÀER planteja la religió com la creença o confiança en la unitat de grup, des del desig d’una cosa tangible, com la voluntat pren un paper protagonista per la feina persistent per aconseguir alguna cosa. Així el seu caràcter solemne i seriós es manté per construir una coreografia on el gènere perd importància per a ser ballat per homes i dones.

Premi Delfí Colomé 3ª Edició

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 22 març
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
60 MIN.
2020-03-22 19:00 2020-03-22 20:00 Europe/Andorra ÀER de Laia Santanach – AJORNAT ÀER És una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del ‘contrapàs’ i la seva mateixa música des d’una mirada actual, personal i subjectiva entenent-la com un referent vivencial, estructural i social de al moment. Donant-li molta importància a les circumstàncies socials de moment les replantegem i les analitzem […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 9€

Familia Nombrosa i Monoparental, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant / Jove, 8€

Detalls tècnics

Idea i direcció: Laia Santanach

Coreografía: Laia Santanach amb col·laboració dels interprets

Baillarins: Anna Hierro, Laia Santanach y Mario G. Sáez

Composició musical: Carlos Martorell

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.