ADÉU PETER PAN amb Festuc Teatre

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 17 març
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60MIN.
2019-03-17 18:00 2019-03-17 19:00 Europe/Andorra ADÉU PETER PAN amb Festuc Teatre A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Família Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Actors i Titellaires: Ingrid Teixidó, Pere Pàmpols

Llum i So: Jordi Torras

Direcció: Pere Pàmpols

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.