A.K.A Also Known As amb Albert Salazar

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla Català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3.4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a pendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seu oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

AFORAMENT LIMITAT A 102 PERSONES

3 Premis Teatre Barcelona 2018

Millor Direcció, Millor Text Teatral i Millor Espectacle Petit Format

4 Premis Butaca 2018

Millor Direcció, Millor Text Teatral, Millor Espectacle Petit Format i Millor Actor

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 24 maig
21:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
80MIN.
2019-05-24 21:00 2019-05-24 22:20 Europe/Andorra A.K.A Also Known As amb Albert Salazar Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla Català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3.4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant, 8€

Detalls tècnics

Text: Daniel J. Meyer

Direcció: Montse Rodríguez

Repartiment: Albert Salazar

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.