Teatre Principal

El Teatre Principal té a punt una temporada amb una dotzena de propostes i un aforament limitat

La nova temporada del Teatre Principal d’aquesta tardor-hivern ens porta diverses propostes que combinen la dansa, la música i el teatre familiar. El tret de sortida serà el pròxim 27 de setembre tot i que aquesta setmana hi haurà una audició de sardanes i el concert de l’arenyenc Joan Torrentó dins el marc del Festival Talent 2020.  Una temporada que, per raons sanitaris, ha hagut de reduir l’aforament al 50%. 

El Teatre Principal va haver de tancar les portes el passat 15 de març a causa de la pandèmia tot i que, aquest estiu, s’ha obert per acollir actes de Festa Major i altres propostes per controlar l’aforament i prevenir de possibles casos de la COVID-19.  Amb la nova programació, el protocol estableix que l’aforament serà de 135 butaques deixant una cadira al mig.  Toni Riba i Sergi Fortuny, dos dels responsables del Teatre Principal, apunten, però, que les unitats familiars podran asseure’s juntes i això permetrà que la distància entre la resta d’unitats sigui superior.

Des del Teatre Principal van decidir retornar els diners de totes les entrades que s’havien adquirit pels espectacles de primavera suspesos o ajornats. De fet, aquesta tardor-hivern inclou una de les propostes previstes de l’anterior temporada com és el concert del Grup Xiula ‘Dentríssim’. La resta s’han pogut reprogramar per més endavant o alguns s’han cancel·lat.  

La nova temporada arrencarà el 27 de setembre i com a caps de cartell tindrà l’espectacle d’en Peyu amb ‘El Gallardo Español’,  el concert d’en Manu Guix o l’estrena de l’espectacle MU-DANSA de l’arenyenc Miquel Garcia amb el Ballet Contemporani de Catalunya . També hi haurà obres familiars i la temporada donarà el tret de sortida amb l’espectacle ‘The missed Love’ de la companyia creada per l’arenyenca Jana Mir. Com sempre, tampoc faltaran les retransmissions de ballet i òpera. 

Les entrades per a tots els espectacles es posaran a la venda a partir del 14 de setembre.

Font: Ràdio Arenys (07/09/2020)