Programació

MADAMA BUTTERFLY des de la Royal Opera House de Londres


Carregant
Títol:
dijous, 30 març, 2017 - 20:15

Madama Butterfly de Puccini és una de les més populars òperes de tots els temps, amb una música arrebatadora i l'esquinçadora història d'una geisha abandonada pel seu marit insensible. La soprano Ermonela Jaho canta el paper principal per primera vegada en el Covent Garden, en la producció de Moshe Leiser i Patrice Caurier.

MAGIQUISSIM amb Sergi Buka


Carregant
Títol:
diumenge, 2 abril, 2017 - 18:00
MAGIQUISSIM amb Sergi Buka

Espectacle escènic que s’emmarca dins d’un clima màgic creant una atmosfera misteriosa per al públic. El mag entra a escena fent aparèixer una sèrie de coloms. Posteriorment, i després d’aquest incident màgic, cartes, papers i cordes seran els protagonistes per endin- sar els nens en el món de la màgia. Gràcies a les varetes del màgic Xino-Xano l’espectacle fa un gir cap a l’orient i acaba amb un gran efecte final. Els nens són partícips en tot moment de les diferents sorpreses que l’espectacle els ofereix.

CONILLET amb Clara Segura


Carregant
Títol:
diumenge, 9 abril, 2017 - 19:00

La mare rep una carta de l’escola on li diuen que el seu fill... no progressa adequadament. Aquest fet dispara l’acció de l’obra i el cor de l’únic personatge de Conillet. Una dona transhumana que, com si fos la justiciera d’una peli d’acció, iniciarà un viatge que l’acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos. Conillet és la selfie d’una dona polièdrica, una dona al límit que ha de fer malabars a diari per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos. Però, a quin preu?

JEWELS des de la Royal Opera House de Londres


Carregant
Títol:
dimarts, 11 abril, 2017 - 20:15

George Balanchine evoca la lluentor de les maragdes, robins i diamants en el seu clàssic ballet. El romanticisme francès de Fauré proporciona l'ímpetu a la subtilesa i lirisme de ‘Maragdes', mentre que el foc de ‘Robins' ve de Stravinsky i de l'energia de l'era del jazz de Nova York. Grandesa i elegància completen el ballet amb l'esplendor de la Rússia Imperial i la música sense igual de Tchaikovsky en ‘Diamants'.

CONCERT BIG BAND ARENYS


Carregant
Títol:
dissabte, 25 març, 2017 - 21:00

En el curs 2010-2011 l'Escola de Música d'Arenys de Mar va presentar una Big Band formada per uns quinze músics i dirigida per Josep Juan professor de Trompeta de la mateixa escola.

Lo que va néixer en el curs 2010-2011 ha ofert a un munt de estudiants la possibilitat d'adquirir una formació i experiència en aquest estil musical en un grup de gran format.

Through The Looking-Glass amb el Grup Alenky


Carregant
Títol:
dissabte, 8 abril, 2017 - 21:00

La música d'ALENKY s'inspira en la lectura d’Alícia a través del mirall de Lewis Caroll. 16 peces musicals interpretades per aquest peculiar quartet, cosides amb les històries del rapsode i actor ORIOL SAULEDA. El nom del grup és un homenatge al cineasta txec JAN ŠVANKMAJER, que va fer la pel·lícula titulada Alenky, basada en Alícia al país de les meravelles.

Viola de roda i composicions: Marc Egea