Programació

VREMYA MUSEI a càrrec de la Cia, Voltäla


Carregant
Títol:
diumenge, 30 abril, 2017 - 19:00

A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigi- lants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Swing, blues & soul amb Laia Porta & Arrigo Tomasi Trio


Carregant
Títol:
dissabte, 13 maig, 2017 - 21:00

La versatilitat i el color de la veu de Laia Porta amb el groove del trio d’Arrigo Tomasi presenten un repertori que va des d’Ella Fitzgeraldns a Randy Crawford passant per Duke Ellington i Joe Sample. Un viatge musical fascinant que compta amb la presència de Dan Posen a la trompeta i Jaume Ma- ristany al saxo tenor com a músics convidats per a un concert especial.

First dates “Una sarsuela per a dos” amb Cia Aposta d’Òpera


Carregant
Títol:
diumenge, 21 maig, 2017 - 19:00

 

Es parla dels “mals d ́amor” quan ens enamorem i no som correspostos. L’amor és cosa de dos i cal saber-lo cuidar i alimentar en el dia a dia; necessita sentir mostres d’afecte, paraules ama- bles que surten del cor, un senzill gest, unes carí- cies mútuament necessitades, un petó, o només agafar la mà a la persona que s’estima.

The Dream - Symphonic variations - Marguerite and Armand en directe desde The Royal Opera House de Londres


Carregant
Títol:
dimecres, 7 juny, 2017 - 20:15

 

Aquest magnífic programa mixt demostra la gran visió creativa de Frederick Ashton, coreògraf fundador de The Royal Ballet. The Dream és l’adaptació d’Ashton de la comèdia desenfrenada de Shakespeare en què un esperit del bosc provoca el caos, armat només amb una poció d’amor.

"OTELLO"de Giuseppe Verdi en directe desde (he Royal Opera House de Londres


Carregant
Títol:
dimecres, 28 juny, 2017 - 20:15

 

El mundialment famós tenor Jonas Kaufmann fa el seu debut en el paper de l’Otello de Verdi en aquest relat apassionat de Shakespeare, la gran tragèdia de la gelosia, l’engany i l’assassinat. La soprano Maria Agresta és Desdèmona i el baríton Ludovic Tézier Iago en una nova producció del director guanyador d’un premi Oliver, Keith Warner.