"You say tomato" Sala Trono

TEATRE

Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables; hem renunciat a amics, a aficions; hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son; ho hem donat literalment tot per arribar al lloc on som. Però ens estem fent grans i hem de començar a fer balanç.

 Els duets musicals més reconeixibles de la història de la música, la festa major i la comèdia arriben de la mà de la nova producció de la Sala Trono.

En Santi, fill d’una saga d’orquestristes, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers 90, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar junt amb un gran projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al cim de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap on va el seu projecte musical, cap on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint l’altra.

Director: Joan Ma. Segura Bernadas

Autor: Joan Yago

Intèrprets: Anna Moliner i Joan Negrié

Coreografies: Joan Ma. Segura Bernadas

Disseny de llums: Marc Salicrú

Disseny espai vestuari: Albert Pascual

Ajudant vestuari: Paloma Arza

Assessorament caracteritzacio: Àngels Salinas

Arranjaments i direcció musicals: Xavier Mestres

Fotografia: Jordi Egea

Ajudant de producció: Oriol Grau

Producció executiva: Joan Negrié

Durada de l’espectacle: 70 minuts

Premi Serra d’Or de la crítica al millor text teatral.

diumenge, 22 octubre, 2017 - 19:00

Price: 

10 €

Preu taquilla: 

12 €