RHÜMIA amb Rhum i Cia

Si la mort va donar vida a Rhum, l’espectacle de, per i per al pallasso ‘Monti’, no és estrany que els seus companys tornin a escena. Ara, amb un espectacle nou amb molta vida per davant. Salut i pallassos!

Aquesta família “inestable” de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d’aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & Cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món perquè nalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre.

El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.
Gran Premi BBVA al Millor Espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika 2016

Durada de l’espectacle: 1h 35 min. (sense pausa) Venda d’entrades anticipades el dijous 22 de març de 19 a 20.30h a la taquilla del teatre. 

diumenge, 25 març, 2018 - 19:00

Preu: 

10 €

Preu taquilla: 

12 €