L'AVAR de Molière amb Fènix Teatre (Diumenge 21)

L’Avar de Molière (1668) treu la seva força del caràcter d’Harpagó, més enllà d’una intriga del tot convencional. El plaer de l’avaricia esdevé, en Harpagó, un turment i un vici secrets, que esclaten en el monòleg desesperat amb que es queixa de la desaparició del seu tresor. Pel que fa a la intriga, Molière s’inspira en l’Aulularia i els seus derivats. Però aquest heroi és més ombrívol que el de Plaute. La condemna moral s’equilibra per la fatalitat que vol que l’home estigui lligat al valor dels diners i que en un cert sentit en sigui la víctima.

(Història del Teatre de Vito Pandolfi)

Fènix Teatre ens proposa una versió lliure de l’obra de Molière, on veiem Har- pagó confinat en una cel.la d’un sanatori mental, víctima de la seva obsessió desaforada pels diners. Allí, enmig d’una estança de parets altes i fredes, Harpagó recordarà i reviurà algunes de les situacions més extravagants que l’han conduit a aquesta reclusió.

Amb:

Quim Dotras

Sergi Argemí

Mercè Boher

Joan Ramon Cabús

Marta Catalan

Maira Comalat

Josep Mestres

Lalo Rodríguez Fita

Núria Rodríguez Fita

Disseny d’il.luminació:

Jordi Bibolas

Disseny d’escenografia:

Alfred Casas

Dramatúrgia i direcció:

Jordi Pons-Ribot 

Venda anticipada a www.teatreprincipal.cat o la taquilla del teatre els divendres 19 i 26 de gener, de 19 a 20.30h vespre Una hora abans de la representació: 12 euros, a la taquilla del teatre. 

diumenge, 21 gener, 2018 - 19:00

Price: 

10 €

Preu taquilla: 

12 €