CONILLET amb Clara Segura

És mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, té por i està molt i molt i molt cansada. És una dona al limit, interpretada per Clara Segura, que sobreviu al seu present esbudellant el seu passat per fer-hi les paus i poder viure amb dignitat el seu futur.

La mare rep una carta de l’escola on li diuen que el seu fill... no progressa adequadament. Aquest fet dispara l’acció de l’obra i el cor de l’únic personatge de Conillet. Una dona transhumana que, com si fos la justiciera d’una peli d’acció, iniciarà un viatge que l’acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos. Conillet és la selfie d’una dona polièdrica, una dona al límit que ha de fer malabars a diari per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos. Però, a quin preu?

Plaer i política, aquests són els dos ingredients que vol cuinar Marc Martínez quan prepara per a l’escena el text de Marta Galán Sala. L’obra és un one person-show fet a mida de l’actriu Clara Segura, especialment pensat per a ella. Martínez creu que el teatre pot fer molt més que entretenir, si és un mirall fidel del món. I entén l’actor com un activista, un provocador genuí de sensacions i pensaments, d’idees en acció. A Conillet, s’enfronta a la faula d’una dona que fa les paus amb el passat per sobreviure el present i afrontar el futur. I ho fa amb poesia. Amb acidesa i tendresa alhora.

 

Autoria: Marta Galán Sala

Director: Marc Martínez Rodríguez

Intèrprets: Clara Segura

Escenografia: Alejandro Andújar

Il·luminació: Eusebio Calonge

Vestuari: Nídia Tusal

Durada de l'espectacle: 75 minuts

 

diumenge, 9 abril, 2017 - 19:00

Price: 

10 €

Preu taquilla: 

12 €