CONCERT BIG BAND ARENYS

En el curs 2010-2011 l'Escola de Música d'Arenys de Mar va presentar una Big Band formada per uns quinze músics i dirigida per Josep Juan professor de Trompeta de la mateixa escola.

Lo que va néixer en el curs 2010-2011 ha ofert a un munt de estudiants la possibilitat d'adquirir una formació i experiència en aquest estil musical en un grup de gran format.

La novetat d'aquest curs es que la Big-Band de l'escola de Música d'Arenys de Mar s'ha complementat amb l'Aula Musical d'Arenys de Munt. Lo que vam engegar en el curs 2014- 2015 un projecte de les dues escoles perque els alumnes poguèssin tocar junts en una formació de Jazz amb la creació de la Big-Band Menuts a donat fruits per formar un altre Big-Band amb alumnes encara més petits, la Big-Band Re-Menuts i d'aquesta forma consolidar la formació de les tres Big-Bands de les escoles.

Durant la seva trajectòria musical s'ha aconseguit crear un grup equilibrat i estable que ha participat en diversos esdeveniments i acompanyant a solístes de renom en el món del Jazz com , Josep María Farràs, John Dubuclet, entre altres.

Va fer el seu debut al Festival de Jazz d'Arenys de Mar al juliol del 2011, des de les hores han actuat en diferents indrets: Fira Modernista de Canet de Mar, Festival Pro-Àfrica de Canet de Mar, Festival de Jazz d'Arenys de Mar , Arenys de Mar per La Marató de TV3, Sala Clap de Mataró, dins de la programació del Teatre Principal d'Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, La Seu d'Urgell, Les Esmandies de Mataró, etc.

 

VEUS

Noemí Sil.la, Claudia García, Vicens Herrero, Diego Talavera

SAXOS ALTS

Alba Teodoro, Rosa Conesa, Victor Gallinat, Cesc Montmany, Diego Talavera, Genís Torrent, Claudia García

SAXOS TENORS

Enric Gallí, Tony Marzoa, Angel Medina, Sergi Montesinos, Sito Millàn, Irene Olivan

TROMPRETES

Noemí Sil.la Aniol Samper Ramses Matas Iban Cordovilla Arnau Atkhar Carles Carmona

TROMBONS

Marcel Sala Piujoan, Arnau Mercader, Albert Escrig

PIANO

Jordi García Pulido

GUITARRA

Angel Palosanto, Marc Ruaix, Núria Herrero

BAIX

Albert Martín

BATERIA

Alfredo Ciorda

PERCUSSIÓ

David Herrero

DIRECCIÓ

Josep Juan

 

dissabte, 25 març, 2017 - 21:00

Price: 

6 €

Preu taquilla: 

7 €