CINERA 8a mostra de cinema documental, divendres ,dissabte i diumenge

 

DIVENDRES 5 de maig

18.00 h | SR. GROOVOPOULUS

Any: 2017 / Videoclip / 5 min. Muntatge: Marc Mitjà

18.10 h | LLUITEM JUNTS

Any: 2016 / Documental / 23 min.
Producció: Eva Julià
Sinopsi:El documentalexplicalavivènciadetres famílies que han patit rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil poc conegut. Acompanyats de professionals que explicaran en profunditat què és aquesta malaltia i com afecta els nens. 

18.45 h | NO T’ATURIS

Any: 2016 / Documental / 70 min. Producció: Eva Franco
Sinopsi: Un grup d’estudiants. Un ins- titut al barri del Raval, a Barcelona. Segon de Batxillerat, el curs més di- fícil, el repte més gran. Canvi. Reptes. Frustració. Selectivitat. Futur. Amics. Di cultats. Exàmens. Oportunitat. Cri- si. Esforç. Adolescència. Incomprensió. 

20.00 h | ÚLTIMA SESIÓN

Any: 2012 / Llargmetratge / 70 min.
Muntatge: Eloi Tomàs
Sinopsi: El Monumental, un cinema de tota la vida, tan- ca les portes demà. La vida de Mauri, l’acomodador, s’esvaeix. Teresa segueix netejant i Carol, la taquillera, se- gueix enamorada, en silenci, de Bruno, el projeccionista. La nit és llarga i el destí capritxós i per això hi ha els amics, per enredar-ho tot i fer aquest dia inoblidable. 

----------------------------------------------------------------------------------------

DISSABTE 6 de maig

18.00 h | SOMOS AMIGOS

Any: 2014 / Curtmetratge / 12 min.
Script: Carlota Pou
Sinopsi: Què faries si haguessis d’acomiadar el teu millor amic? En aquesta tessitura es troba Juliol, un jove cap de secció d’una empresa aparentment solvent, en assabentar-se que en Santi, al costat d’altres 24 treballadors que estan a les seves or- dres, se’n van al carrer. 

18.15 h | CANGURO

Any: 2013 / Curtmetratge / 12 min.
Script: Carlota Pou
Sinopsi: Després d’una discussió amb la seva mare, la Laura, una jove de 16 anys, va a casa d’uns desconeguts per treballar de cangur durant una nit. No obstant això, les coses no seran com ella havia imaginat. Un descobriment inesperat li farà replantejar la relació amb la seva mare.

18.30 | LA MUERTE DE PINOCHO

Any: 2016 / Curtmetratge
/ 21 min.
Direcció: Carlos Rufete Sinopsi: Per poder comba- tre la Mentida no in ueix la quantitat de consciència sinó d’acció. Siel, el protagonista d’aquesta història, descobrirà irremeiablement el seu propi camí cap a les dues.

20.00h | LAIA

Any: 2016 / Llargmetratge / 90 min.

Direcció: Lluís Danés
Basada en la coneguda novel·la de Salvador Espriu, “Laia” se situa al poble imaginari de Sinera, una localitat de pes- cadors habitada per una sèrie de personatges extrems, abocats, irremeiablement, a les adversitats del destí. Allà, hi viu la Laia, una dona marcada per una infantesa miserable i infeliç, que es debat entre l’amor de dos ho- mes i s’enfronta a l’odi de tot un poble mentre somia amb una llibertat que només el mar li podrà concedir. 

----------------------------------------------------------------------------------------

DIUMENGE 7 de maig

18.00 h | RE-MOU-TE 2016

Any: 2016 / Documental / 21 min.
Realització: Ignasi Castanyé
Documental sobre la II Edició del projecte Re-mou-te, impulsat des de l’APdC i la Fundació SGAE, que té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista.

18.45 h | ANANTA NEEDA (L’ombra in nita)

Any: 2017 / Documental / 17 min.
Direcció: Ida Cuellar
Ananta Needa (L’ombra In nita) és un curtmetratge documental que ens narra la història de Vicente Ferrer i de la seva Fundació a Anantapur, Índia. 

19.15 h | VULCANIA

Any: 2016 / Llargmetratge / 90 min.
Foquista: Ivan Bunyuel
Sinopsi: La història ens porta a una petita comunitat in- dustrial on els habitants viuen de l’extracció i l’explotació de l’acer. Jonàs, que acaba de perdre la seva família en un misteriós accident, comença a treballar en la fosa del po- ble. Allà coneix la Marta, que també ha enviudat després del dramàtic accident. 

divendres, 5 maig, 2017 - 18:00

Price: 

5 €

Preu taquilla: 

5 €