Torna el Teatre Familiar al Principal, el diumenge 1 de febrer amb l’Endrapasomnis de Teatre al Detall.


Carregant

L'Endrapasomnis ens explica com un rei i una reina estan força preocupats per un problema que té la seva petita filla Dormisona: no pot dormir de cap de les maneres.

Partint del conte de Michael Ende (autor de LA HISTÒRIA INTERMINABLE i MOMO)

A “L’endrapasomnis” o “Das Traumfressrchen” (1978), Teatre al Detall li ha donat la volta per a fer un espectacle poètic i tendre, ple d’humor i de bona música per parlar de les relacions pares-fills, de les pors que tots tenim (grans i petis), de la necessitat de sentir-nos acompanyats... Un autèntic viatge iniciàtic, una aventura llunyana que, paradoxalment, ens aproparà a les persones que més ens estimem. 

Teatre al Detall fa espectacles per a tots els públics, espectacles transversals amb diferents nivells de lectura pel nen i per l’adult amb la voluntat d’entretenir-los a tots i que cadascú pugui veure l’altre des d’un punt de vista nou. Perquè posant sentit de l’humor a la pròpia experiència, el teatre esdevé un mirall on tots ens hi podem sentir reflectits, on tots podem aprendre i entendre, sentir i gaudir. 

El primer espectacle per a tots els públics parlava d’un nen que només volia menjar patates fregides i de la dificultat dels seus dos cuiners per a fer que el menut tastés alguna cosa nova. En aquest nou espectacle el tema és de la por a dormir, als malsons, a quedar-se sol a l’habitació.  El conte de Michael Ende és la història perfecta per endinsar- nos en aquest conflicte: la d’uns reis experts en el dormir però incapaços d’ajudar la seva filla. 

La Son i l'Insomni, són els dos personatges-narradors que amb joc, imaginació i molt sentit de l’humor aniran desgranant la història, transformant-se en mil personatges i vivint les aventures del Rei, la Dormissona i l’Endrapassomnis. 

A l’escenari hi ha també 3 músics (La Tresca i la Verdesca), ells són les vues de la nit i que posen la banda sonora de l’espectacle i ajuden a crear a quest món màgic i oníric. La seva música és un valor afegit a aquesta història. L’Endrapasomnis és un espectacle de text, un espectacle d’actors, amb música i titelles (la Dormisona i l’Endrapasomnis), de joc, molt de joc escènic i molta imaginació. 

Durada de l'espectacle: 60 minuts