Teatres i cinemes de tot el món retrensmetran en directe "DON GIOVANNI" de Mozart des de l'Opera House de Londres


Carregant

Don Giovanni, una de les òperes més famoses de Wolfgang Amadeus Mozart, serà representada el proper 12 de febrer al teatre Royal Opera House de Londres, i podrà veure en directe al Teatre Principal entre d'altres teatres o cinemes de tot el món.

La peça, dirigida per Kasper Holten, es retransmetrà en alta definició a partir de les 19.45 hores i tindrà una durada aproximada de tres hores i quaranta minuts. Aquesta nova versió reprèn la clàssica tragicomèdia del compositor austríac, en la qual el protagonista és representat com un artista que sedueix a un nombre interminable de dones a través de la seva habilitat per crear meravelloses il·lusions, però a la vegada és incapaç d'escapar de la seva pròpia mortalitat.

L'encarregat de donar vida al personatge és el baríton polonès Mariusz Kwiecien, mentre que el baix-baríton italià Alex Esposito interpreta al servent de Don Goiovanni, Leporello. Completen el repartiment Véronique Gens com a Sra. Elvira, Malin Brystr  com a Sra. Ana i Elizabeth Watts en el paper de Zerlina.

El disseny d'escenaris correspon a Es Devlin, coneguda pel seu treball en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres 2012, a més de la posada en escena d'espectacles d'òpera, dansa i pop / rock. Anja Vang Kragh, que ha col·laborat amb Christian Dior, dirigeix ​​el disseny de vestuari i les projeccions de vídeo són obra de Luke Halls.

 

Video: