Proposta familiar aquest diumenge al Teatre Principal


Carregant

Serà amb l’obra ‘Els tres porquets es caguen de por’ de la companyia Samfaina de Colors. L’espectacle serà a les 6 de la tarda del pròxim diumenge.

‘Els tres porquets es caguen de por’ arrenca amb la història del llop ferotge qui ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però, tot i això, decideix tornar per menjar-se els tres porquets. La història explica com els porquets podran vèncer la por per enfrontar-se al llop.  La directora artística, Mirna Vilasís, afirma que han escollit aquest obra que tracta sobre les pors més habituals que poden tenir els més petits: als gossos, a la soledat i a la foscor. 

Es tracta d’un espectacle musical d’una durada de 50 minuts i adreçat a nens a partir de 3 anys. Sobre l’escenari s’hi podran veure dos actors que han preparat una cançó per cada un dels porquets i que, alhora, l’escenografia hi jugarà un paper molt important. 

 

Samfaina de Colors és una companyia dedicada a la música per als més petits. Sobretot a la música tradicional del país. Els agrada, però, fer incursions en altres disciplines, com ara el teatre, la poesia o el conte, per poder pujar a l'escenari qüestions de la nostra vida quotidiana. A Els tres porquets es caguen de por han volgut visitar la por infantil. No en fem, lògicament, ni una anàlisi exhaustiva ni un plantejament clínic. Tampoc no hi aportem solucions màgiques. Només en fem una exposició. Probablement molts dels petits espectadors s'hi podran identificar.

La cita és a les 6 de la tarda i el preu de l’entrada és de 6 euros, 5 si es compra anticipadament a través d’Internet.

Font: Radio Arenys, 09/02/2018