L'endemà de la Diada, comença la nova Programació Setembre - Desembre 2014


Carregant

Aquet proper 12 de setembre, dòna el tret de sortida la nova programació del Teatre Principal d'Arenys de Mar amb “Barca Nova”, una producció del Centre Cultural de Sant Pol, i que acabarà el mes de desembre amb el “Conte de Nadal” de la compranyia Sim Salabim i el ballet d'"ALICIA AL PAIS DE LES MARAVELLES”.

Les òperes que es podran veure aquesta nova temporada retransmeses en directe des de Londres i París seran: "EL BARBER DE SEVILLA" , "TOSCA", "I DUE FOSCARI" i "L'ELISIR D'AMORE". I en ballet l'"ALICIA AL PAIS DE LES MERAVELLES" de Christopher Wheeldon. Durant aquests tres mesos d’intensa activitat cultural, també hi podem trobar cada dos setmanes un espectacle infantil, per gauidir en familia, entre ells: "A TAULA""GRETEL I HANSEL""LA CIGALA I LA FORMIGA"... a les 6 de la tarda.

Pel que fa a les propostes musicals, la Névoa ens representarà el seu espectacle “FADOS” amb una selecció de peces significatives del repertori més tradicional, per celebrar el que ha estat l'eix vertebral d'aquests 15 anys de carrera musical.

Finalment, en l'oferta teatral i d’arts escèniques podrem gaudir de "LA BARCA NOVA", "PER UN SÍ O PER UN NO" , "TU DIGUES QUE L'ESTIMES" i "BUFONANT" amb Toni Albà.

La venta de les entrades es podrà fer a partir del 4 de setembre al web del teatre: www.teatreprincipal.cat, on també i podreu trobar la informació dels espetacles.

Ja et pot descarregar la progrmació en format PDF, aquí.

 

Video: