La tràgica 'Norma' en directe des de la Royal Opera House a Arenys de Mar el 26 de setembre.


Carregant

 

La producció inaugura la nova temporada de la Royal Opera House Live Cinema amb Antonio Pappano com a director i Alex Ollé com a director d’escena.

L'obra mestra de Bellini 'Norma' donarà el tret de sortida a la nova temporada de la Royal Opera House en Directe a Cinemes el dilluns 26 de setembre a les 20.15 h al Teatre Principal d’Arenys de Mar. 'Norma' serà projectada en més de 100 cinemes espanyols en directe des de l'escenari de la Royal Opera House. Antonio Pappano dirigeix aquesta nova producció amb un repartiment ple d'estrelles i amb el català Àlex Ollé, director de la Fura dels Baus, com a director d'escena.Aquesta nova producció de 'Norma' s'estableix en temps contemporanis sobre temes d'opressió, fanatisme religiós i intolerància. Antonio Pappano, director musical de la Royal Opera House, dirigeix un impressionant repartiment per 'Norma', inclou a la soprano búlgara Sonya Yoncheva en el paper de Norma i a Joseph Calleja com el seu amant secret, Pollione.

Norma és una alta sacerdotessa que traeix a la seva religió per tenir un amor secret i una família amb el seu enemic Pollione. Reprimida per les lleis inflexibles de la seva religió, Norma és forçada cap a una solució fatal. L'òpera de Bellini està plena de melodies meravelloses i passatges brillants en els quals destaquen les veus de les estrelles. Però és, sobretot, coneguda per l'ària mestra impressionant de Norma, 'Casta diva'.

Àlex Ollé dóna vida a les tensions de la religió i la política en un entorn contemporani. El director de l'innovador grup català de teatre, La Fura dels Baus, aporta a aquesta producció de la Royal Opera House un toc modern sobre aquest conte atemporal d'amor, rivalitat i traïció, davant del teló de fons d'una guerra impulsada pels extrems d'una societat fanàtica.

Òpera en dos actes / Durada : 180 minuts (inclou descans)


REPARTIMENT

Norma - Sonya Yoncheva

Pollione - Joseph Calleja

Adalgisa - Sonia Ganassi

Oroveso - Brindley Sherratt

Flavio - David Junghoon Kim

Clotilde - Vlada Borovko

Director musical: Antonio Pappano

Director de escena: Àlex Ollé

Orchestra of The Royal Opera House

Royal Opera Chorus


Video: