La Temporada de la Royal Opera House ens oferirà aquest dimarts 24 de febrer el seu nou títol: 'L'holandès errant', un clàssic de Richard Wagner


Carregant

La primera obra mestra de Wagner explora els temes de la condemnació i la redempció que fascinarien al compositor al llarg de la seva carrera. En aquesta història d'un capità obligat a navegar pels mars de l'eternitat, llevat que fos alliberat per l'amor fidel d'una bona dona, i la noia solitària que anhela salvar-lo, Wagner va crear dos personatges inoblidables que actuen a prop dels límits de la emoció humana.

Bryn Terfel encapçala un espectacular repartiment en una producció de Tim Albery nominada al premi Olivier. Amb l'acompanyament de l'orquestra de la Royal Opera, que donarà vida a la immortal partitura de Wagner, aquesta representació serà tot un esdeveniment.

L'holandès errant” narra la intensa i perillosa atracció entre l'holandès, un home condemnat a solcar els mars eternament, i Senta, interpretada per la soprano canadenca Adrianne Pieczonka, una dona que l’amor podria redimir-la. L’auster escenari de l'aïllada comunitat del Bàltic i els foscos temes de l'òpera han estat capturats a la perfecció pels atmosfèrics dissenys de Michael Levine, que inclouen un enorme casc de vaixell metàl·lic que s'acosta als personatges, representant al vaixell fantasma que els aguaita.

El director Andris Nelsons, conegut per les seves famoses representacions de Wagner, torna a la Royal Opera per portar el timó de l'orquestra i donar vida a una partitura que representa la violència del mar i les turbulències de les emocions dels seus protagonistes.


Repartiment:

L’holandès: Bryn Terfel

Daland: Peter Rose

Senta: Adrianne Pieczonka

Cor de la Royal Opera House

Orquestra de la Royal Opera House

Director d’orquestra: Andris Nelsons

Director: Tim Albery

Escenografia: Michael Levine

Coreografia: Philippe Giraudeau


Durada de la retransmissió: 140 minuts

Video: