La música del grup 'In Crescendo' pujarà dalt l'escenari del Teatre Principal


Carregant

Serà amb l’espectacle ‘Ínfimit’ , el grup dels guanyadors de la segona edició del programa televisiu ‘Oh Happy Day!’ de TV3.  El concert serà diumenge a les 7 de la tarda.

In Crescendo vindrà a presentar el seu segon disc ‘Ínfimit’, un viatge a través dels records i la memòria en què no deixaran de banda aspectes com la por, la màgia, la televisió o els somnis.  Dos dels cantants, Miquel Fernández i Elena Oliver, afirmen que s’ha buscat un fil conductor en totes les cançons amb l’objectiu de retrobar al públic a la seva infantesa a través d’una maduresa més artística.

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida van plantejar-se objectius. Es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! i ningú no ho hagués dit llavors: en van resultar guanyadors! Aquesta cursa de fons sense interrupcions avui segueix amb un nou disc i l’espectacle Ínfimit.

Sinopsi:

Creixem, és inevitable. Ens fem grans, madurem. Però a vegades, en observar les coses més senzilles que de petits ens feien sommiar, tornem a ser nens per uns instants. Aquest univers que redescobrim és Ínfimit: una mirada adulta cap al nostre passat.

Amb el nostre segon disc us proposem un viatge a través dels records i la memòria. Els jocs, la por, la màgia, la televisió, els somnis, la tristor, la superació, la incertesa pel que hi ha més enllà.

Amb la nostra música us convidem a conèixer els nens que avui som nosaltres.

La cita és a les 7 de la tarda i el preu és de12 euros a taquilla, 10 euros de forma anticipada i 8 euros pels socis i sòcies.

Video: