Ja pots comprar entrades pel Teatre per internet!


Carregant

Ja pots adquirir les teves entrades des d'Internet de la manera més còmode i des d'on vulguis. D'aquesta manera t'estalviaràs haver de venir 1 hora abans de l'espectacle a comprar l'entrada i amb l'avantatge de poder-la aconseguir més barata si la compres anticipada.

Com comprar les entrades?

Les entrades es poden adquirir des d'aquest mateix web (www.teatreprincipal.cat) on hi trobaràs tota la informació sobre la programació. Prement on diu "Compra" de cada espectacle pots accedir al procés de compra d'entrada/es

IMPORTANT! Per poder comprar una o vàries entrades has de disposar d'un compte d'usuari del Teatre Principal. Si encara no el tens pots crear-lo obrint la pestanya que trobaràs a dalt a la dreta on diu "Accés" i seguidament "Crear un compre nou" i omplir les base de dades que us formula. Un cop fet el compte, l'accés per usuaris registrats és fa des del mateix lloc on has creat el teu compte, "Accés" i poses el teu nom d'usuari i contrassenya. 

Un cop ja ets dins del teu usuari de la pàgina del Teatre Principal, comprar entrades és d'allò més fàcil, només cal triar l'espectacle i premer el botó de "Compra". Apareixarà un plànol de la sala (Escenari, Platea i Amfiteatre) on pots escollir una o més localitats sempre i quan siguin lliures (de color verd). Un cop ho hagis selecionat, les localitats escollides t'apareixarant de color groc i després ja pot premer a "Passar per caixa",  

Seguidament sortirà la revisió de la comanda per assegurar-te que tot és correcte, si és així prem següent i tot seguit et demanarà les dades de la targeta de crèdit amb la qual es vol fer el pagament. Aquestes dades ja es donen directament a l'entitat bancària que fa la transacció i s'ha d'omplir per cada compra, atès que el Teatre Principal no les guarda.

Finalment, feta la compra, podeu imprimir directament les entrades que acabeu de comprar o, si ho preferiu fer-ho el mateix dia de l'espectacle, queden guardades al vostre compte i les podeu imprimir en qualsevol moment. Per poder imprimir les vostres entrades i no haver de passar per la taquilla del teatre, heu d'accedir al vostre compte ("Accés" i després "El meu compte") i entrant a "Comandes" podreu visualitzar totes les vostres compres realitzades i imprimir les entrades corresponents.