IL Trovatore i l'Arbre de les sabates estrenen la nova temporada de teatre, música i dansa al Teatre Principal.


Carregant

El dimarts 31 de gener arrenca la nova programació del Teatre Principal d'Arenys de Mar amb "IL Trovatore", retransmissió en directe des de la Royal Opera House de Londres i el 5 de febrer el primer espectacle familiar "L'arbre de les Sabates".

La temporada de òperes i ballets seguirà al mes de febrer amb dos ballets: "Wolf Works" dirigit per Wayner McGregor i "La Bella Dorment" amb Marianela Nuñez com a Princesa Aurora i Vadim Muntagirov de Princep Florimund. El 30 de març "Madama Butterfly", el mes d'abril el ballet "Jewels" i des del Gran Teatre del Liceu, "Rigolleto".

La programació inclou quatre concerts i dos espectacles de teatre:

CONCERTS:

 VIOLINTASTIK: el desconcert, Duo Tocatta (12 de febrer, 19.00h).

IL CONVITO, Òpera Jove (26 de febrer, 19.00h).

BIG BAND D'ARENYS, Escola de Música d'Arenys de Mar (25 de març, 21.00h).

TROUGH THE LOOKING-GLASS, Alenki (8 de d'abril, 21.00).

TEATRE

 PARADÍS PINTAT, Pepa Plana (12 de març, 19.00h).

CONILLET, Clara Segura (9 d'abril, 19.00h).

Tampoc pot faltar el teatre familiar que a més de l'espectacle de la companyia Pea Green Boat, "L'arbre de les Sabates" (el 5 de febrer), tindrem "Les Supertietes", "Bambi, la vida el Bosc", "Menuda" i "Magiquissim" cada quinze dies.

Si no voleu quedar-vos sense entrades, podeu comprar-les online al web del teatre. També i trobareu més informació de tota la programació del teatre, que si ho desitgeu, podeu descarregar-la en format PDF aquí.