II Nòmada trio i amics, al Teatre Principal


Carregant

Aquest dissabte 31 de maig, a les 9 del vespre, al Teatre Principal d’Arenys de Mar acollirà la segona edició del concert "Nòmada trio i amics". La formació de músics arenyencs, acompanyats d’altres músics, interpretaran amb diversos instruments bona part del seu repertori que va del swing al soul, passant pel dixie i el jazz llatí.

 

Els nòmades, grup format per Noemi Sil·lah Xiberta (veu i trompeta), Mariona Xiberta (baix i veu) i David Xiberta (ukelele, veu i harmònica), portaran al teatre arenyenc el seu particular so amb un repertori que inclou versions d’algunes de les seves cançons preferides, ja siguin temes actuals, estàndards de jazz o temes propis.

Aquest cop acompanyats de 7 músics més, entre ells: Raquel Xiberta (veu), Jamil Mateos Xiberta (bateria), Cesc Montmany (saxo alt), Sito Millán (saxo tenor i flauta), Josep Montoro (saxo baríton), Sergi Avellaneda (guitarra acústics) i Manu Corbalán (guitarra elèctrica), i també en un dels temes ballarà Janna Mir (ballarina), amb la col·laboració i coreografía de Pat Sil·lah Xiberta.

Per suposat, UNA OCASIÓ ÚNICA PER GAUDIR DELS NÒMADA TRIO AMB UN SO DIFERENT!!