Fènix Teatre estrena aquest cap de setmana l’AVAR de Molière


Carregant

L’obra, que dona el tret de sortida a la programació del Teatre Principal, es podrà veure tan demà com diumenge.

Es tracta de la versió lliure que ha fet el director arenyenc Jordi Pons de la comèdia “l’Avar”, de Molière, estrenada l’any 1668. En aquesta ocasió, es podrà veure el protagonista de l’obra, Harpagó, confinat en una cel·la d’un sanatori mental, víctima de la seva obsessió pels diners.  Serà en aquest espai on el protagonista recordarà i reviurà algunes de les situacions més extravagants que el condueixen en aquesta reclusió. 

El director ha explicat que li interessava tractar el tema dels diners, i que amb aquesta obra, es pot veure com l’avar acaba sense ànima per culpa de la seva ambició pels diners. L’actor que es posarà a la pell de Harpagó, Quim Dotras, explica que el text que interpretarà serà una mica diferent de l’original de Molière i que, per tant, el personatge també variarà.

L’estrena serà aquest dissabte a les 9 de la nit. Es repetirà la funció, diumenge, a les 7, i el cap de setmana següent, dissabte a les 9 i diumenge a les 7. El preu de l’entrada és de 10 euros si es compra de forma anticipada, o 12 a taquilla. Pels socis i sòcies, tindrà un preu de 8 euros.

Font: Radio Arenys 19/01/2018