Espriu, clowns i cinema documental a la nova programació


Carregant
Dídac Rocher diu Espriu

La presentació de “L’oncle Vània" d'Antón Txèkhov a càrrec de l'equip d'actors i tècnics del Fènix Teatre, dirigits per en Jordi Pons, ha estat una excel·lent arrencada d'aquesta programació d'hivern. L'èxit del muntatge ha fet que es prorrogués, amb dues representacions més, que també ha calgut penjar el cartell de complet.

La programació del Teatre Principal, de gener a març de 2003, segueix contemplant des de teatre a música, ballet, audiovisual, òperas i espectacles infantils. Una de les novetats serà la setmana dedicada al clown - a mitjan març- en la que hi haurà actuacions de diversos pallassos tant per públic infantil com adult.

La programació inclou també actes vinculats amb l'Any Espriu, com és el cas de la presentació del nou treball musical de Dídac Rocher (23 de febrer).

El 9 de març es farà al Teatre Pirncipal la quarta edició de Cinera Mostra de Cinema Documental, que fixa la seva atenció en els autors i les productores locals. Lluis Danés, Eloi Tomàs i l’Alba Gomez Escudero presentaran tres documentals de molt alt nivell que faran gaudir al públic.

Enguany, atès que la Societat Coral l’Esperança celebra 150 anys, s’ha estrenat un nou logotip, dissenyat per Santi Artigas. Els actes d’aniversari se centraran, sobretot, el trimestre vinent, entre Sant Jordi i Sant Zenon.