En Joan sense por!!! Un musical amb titelles que et treurà el singlot… Hip!!


Carregant

La companyia EGOS teatre neix l’any 2005 de mans d’una promoció completa de l´Institut del Teatre de Barcelona, de l'especialitat de teatre musical.  El primer espectacle es deia No hem vingut pas per fer-nos esbroncar!, i va néixer com a taller d'interpretació de l'Institut del Teatre, amb direcció d'Agustí Humet. Però aprofitant la bona acollida del públic es va revisar professionalment i es va presentar al Teatre Tantarantana dins el marc de la 11a Mostra de Teatre de Barcelona, on va obtenir el Premi de la Votació Popular al Millor Espectacle.

Però, realment, la primera obra fora de l’àmbit acadèmic i on trobem ja reunits tots els membres d'EGOS teatre, és RUDDIGORE o la nissaga maleïda, ja representada al Teatre Principal fa uns anys endarrera.

Decidits a continuar creixent, els components d'EGOS teatre creen EGOS petits, amb l'objectiu de crear espectacles musicals de qualitat per a tots els públics. Amb aquesta voluntat, s'estrena el 30 de gener de 2009 dins el cicle "Joc al ninot" a Lleida, En Joan sense por, un musical amb titelles que et traurà el singlot... Hip!. L'obra, que encara està en gira, ha rebut els següents premis:

  • Premi d'escenificació de l'Institut del Teatre de Barcelona
  • Premi Caixa Catalunya de la 20ª edició de "La Mostra" Fira de teatre infantil i juvenil d’Igualada
  • 2 Premis a la 20a Fira de Titelles de Lleida: Drac d'Or Ara Lleida Ara Titelles  eli Drac d'Or de les Autonomies

En Joan sense por, està coproduït pel Centre de Titelles de Lleida i ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya.

Sinopsi:

En Joan no sap què és la por. Els monstres de la seva habitació estan desesperats; s’esforcen de valent cada nit però no aconsegueixen espantar-lo. Finalment, decideixen contractar una bruixa a domicili perquè els ajudi i aquí és on s’embolica la troca, doncs la bruixa el condemna a patir singlot per sempre més. Com és ben sabut, no hi ha millor remei pel singlot que un bon ensurt però com que en Joan no té por de res, la cosa es complica força… Per sort la Marta, la seva millor amiga, l’ajudarà en aquesta aventura. Aconseguirà esbrinar què es la por i lliurar-se del singlot?

L’obra és un espectacle multidisciplinari amb música original del compositor i pianista Francesc Mora. Amb tres veus i un piano, melodies clares i ritmes trepidants, es crea un diàleg entre música i teatre que atraurà al públic de totes les edats.

Durada de l’espectacle: 1 hora

Video: