Els elegants presentan 'Cabaret Elegance'


Carregant

Quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuins, intrèpids, elàstics, guapos i simpàtics, (adjectius que ells mateixos s’han posat), porten a escena el luxe, el glamour i el bon humor del seu CABARET ELEGANCE. 

 
Si senyores i senyors, la companyia ELEGANTS ens presenten aquest diumenge, el fabulòs show de 4 personatges, amb una escenografia original, una acurada posada en escena i una succesió de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars, i la comicitat com a lleguantge conductor, que culminarà amb el fantàstic número de trapezi triple! seducció 100% per a tots els gèneres i públics!

L’espectacle ha estat guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon 2012 (Holanda) i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife 2013!!

Sinopsi:

Després del tancament inesperat d’un important cabaret de luxe a Rio de Janeiro, dos artistes guapos, simpàtics i encantadors, decideixen continuar amb l’espectacle, tot i la negativa del cos de ballarines. Per completar la companyia, incorporen a “dues joves promeses”:
el barman i el noi dels encàrrecs. I quan un grup d’elegants crea un cabaret anomenat Elegance només podem esperar “elegància” a dojo.

El barman aconsegueix realitzar el seu somni i el petit i rabassut noi dels encàrrecs es converteix en el monociclista més arriscat i més divertit de tots, buscant la complicitat del públic en cada una de les seves entrades, en el rol del còmic de cabaret que per la seva naturalesa, li han atorgat.

 

Els Elegants: Adriano marçal “Dico”, Ramiro Vergaz, Ignasi Gil i Jordi Juanet “Boni”

Idea original: Elegants
Escenografia: Elegants
Vestuari: Ester Sanagustin, Paola
Coreografia: Flàvia Roscoe
Direcció: Miner Montell

 

Durada de l'espectacle: 55 minuts

AQUEST ESPECTACLE ESTÀ INCLÓS DINS LA NOVA PROGRAMACIÓ ABRIL - JUNY 2014, que ja la pots descarregar aquí.

Video: