'Els contes de Hoffmann' en directe a la gran pantalla des de la Royal Opera House.


Carregant

La luxosa producció de 1980 'Els contes de Hoffmann' de la Royal Opera House serà retransmesa en directe a cinemes al dimarts 15 de novembre a les 19:15 h. L'òpera està basada en els contes fantàstics de l'escriptor romàntic alemany, E.T.A Hoffmann. Ell mateix, Hoffmann, és un personatge de l'òpera, com feia en moltes de les seves històries.

Dirigida originalment pel guardonat director de l'Acadèmia de cinema, John Schlesinger, (guanyador per Cowboy de Mitjanit a 1969) aquesta òpera dóna vida a un món de romanç, comèdia, misteri i amenaces al segle XIX. Al centre d'aquests contes extraordinaris de ninots de corda, ulleres màgiques, veus fantasmals i cortesanes sensuals està la imaginació del poeta romàntic i borratxo, Hoffmann.

Protagonitzada pel sensacional tenor italià Vittorio Grigolo com el poeta E.T.A Hoffmann, la història explora la realitat de la vida de l'autor condemnat al fracàs en l'amor, i l'èxit en l'art. L'òpera és explicada a través de tres actes amb tres diferents històries d'amor: la comèdia negra d'adorar una nina mecànica, l'amenaça sensual d'una cortesana materialista i la tragèdia de l'amor veritable.

Hoffmann és obligat a explicar la història dels seus amants, arrabassades en la seva opinió, per una successió de dolents. L'excel·lent baríton Thomas Hampson interpreta als quatre dolents, Sofia Fomina adquireix el paper de la nina mecànica Olímpia, Christine Rice es posa a la pell de la cortesana Giulietta, i Sonya Yoncheva serà l'últim amor del poeta, Antonia Hoffmann.

Repartiment dels Contes de Hoffmann:

Hoffmann: Vittorio Grigòlo

Four Villains: Thomas Hampson

Olympia: Sofia Fomina

Giulietta: Christine Rice

Antonia: Sonya Yoncheva

Nicklausse: Kate Lindsey

Spalanzani: Christophe Mortagne

Director musical: Evelino Pidò

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House

Òpera en tres actes

Entrades ja a la venda a www.teatreprincipal.cat o a la taquilla del teatre el dilluns 14 de novembre de 19.00 a 20.30 a la taquilla del teatre.

Video: