El Teatre Principal estrena, aquest diumenge, la nova programació amb la comèdia "Un Barret de Palla d'Itàlia", de producció propia sota la direcció de Jordi Pons.


Carregant

El Teatre Principal d'Arenys de Mar iniciarà aquest diumenge 23 de gener una nova programació amb 14 espectacles de teatre familiar, música, teatre, òpera i ballet. Una programació que podem destacar la participació arenyenca com els espectacles Un Barret de Palla d'Itàlia dirigit de Jordi Pons-Ribot, Jai, el mariner produït per Zipit Company, Histèriques de la companyia Divinas entre altres...

Pel que fa el teatre familiar, el primer serà el diumenge 14 de febrer amb Filumi caçador de mosquits, projecte de la Companyia La Closca, més endavant tindrem Jai, el mariner de la companyia arenyenca Zipit Company; el 13 de març la companyia La Bleda ens representarà Tut Tururut, la princesa, i finalment el mes d'abril, una altra companyia arenyenca, Sim Salabim, on gaudirem del seu espectacle Les 7 cabretes i el llop.

Fènix Teatre és la companyia que arrenca la nova programació aquest diumenge, amb una comèdia realitzada al teatre principal i dirigida per Jordi Pons-Ribot, Un barret de palla d'Itàlia, text de Joan Oliver de l'obra original d'Eugene Labiche.  Altres espectacles de teatre que podrem veure són Una llibertat deliciosa de la companyia Ruda Teatre amb l'actriu arenyenca Gemma Sangerman el mes de febrer, i Sobre el fenomen de les feines de merda el mes de març, de la companyia La Calòrica.

Finalment, per acabar la programació, no pot faltar-hi música i dansa amb les retransmissions via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres, que ens oferiran el ballet Rapsodia / Les deux pigeons i les òperes La Traviata i Boris Godunov. També gaudirem de l'Associació d'acordionistes diatònics en directe amb el seu concert Simfotònica i del nou espectacle de la companyia Divines que acabaran de produir al teatre principal, Histèriques, dirigit per Carol Lòpez, que serà el cap de setmana 5 i 6 de març.

Podeu trobar més informació dels espectacles i comprar entrades a www.teatreprincipal.cat o us podeu descarregar la programació en format PDF, aquí