El Teatre Principal d’Arenys de Mar estrena nova temporada amb la programació de 17 espectacles de teatre familiar, música, teatre, òpera i ballet.


Carregant

El Teatre Principal iniciarà el pròxim 29 de gener una nova temporada amb la programació de 17 espectacles de teatre familiar, música, teatre, òpera i ballet, amb propostes molt atractives adreçades a tots els públics. Destaquem “Pensaments Secrets” de David Lodge, amb l’arenyenca Mercè Pons i Àlex Casanovas, dirigida per Lluís Soler. Marc Parrot, que presentarà el seu últim disc “Sortir per la finestra”, i el musical familiar de la companyia Egos Petits, “En Joan sense por”.

 

La programació també inclou altres espectacles molt atractius com el concert de Gemma Humet i Toni Xuclà sota el títol “Amb música ho escoltaries millor”, guardonat amb el “Premi Cerverí, 2013”. L’altre concert que tampoc us podeu perdre serà el 13 de febrer, a les 22h, amb els Azzango que ens presentaran el seu últim disc “Mediterrani”.

Pel que fa als espectacles de teatre familiar, a més d’“En Joan sense por”, aquest trimestre en trobareu quatre més. El primer serà el proper diumenge 1 de febrer “L’endrapasomnis”, l’últim projecte de Teatre el Detall que, acompanyats per la música de la Tresca i la Verdesca, està triomfant per tot Catalunya. Quinze dies més tard tindrem “El Llop ferotge”, amb la companyia Príncep Totilau; el 15 de març Teatre Nu ens representarà “Torna Robin Hood” i finalment, el 29 de març, el gran pallasso Marcel Gros ens ho farà passar d’allò més bé amb l’espectacle “Minuts”.

Per acabar de completar la programació, no poden faltar les retransmisions vía satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres, que ens oferiran les òperes “Andrea Chénier”, “L’Holandès errant”, i “Auge i caiguda de la ciutat de Mahagonny”, i el ballet romàntic “El llac del cignes”.

Tota la informació i venda d’entrades a www.teatreprincipal.cat. També us podreu descarregar la programació en format PDF, aquí