El Teatre Principal acaba la programació gener-març aquest diumenge amb Rhümia i el dimarts amb El Centenari de Bernstein.


Carregant

Ho farà amb l’espectacle ‘Rhümia’, de Rhum i Cia. El públic es transportarà a un món de pallassos, cançons i emocions dins un seguit de situacions absurdes i concretes. 

Es tracta d’un espectacle de pallassos però que es pot portar dalt l’escenari. Un dels intèrprets, Joan Arqué, ha explicat que està dirigit a un públic adult. Arqué ha afirmat que es tracta d’un espectacle ‘gamberro’ en el que hi haurà números clàssics de pallassos reinterpretats per la companyia fins a d’altres que poden arribar a ser més sensibles. 

L’Argument està basat en una família de pallassos que arriba a casa després d’una gira i es plantegen què poden fer de nou. Es tracta d’un grup d’artistes i músics professionals que acullen a casa seva un artista de carrer, músic, clown i lutier que aporta el seu univers màgic. En general, és una obra que fa un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure. 

Rhümia es podrà veure aquest diumenge a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros, 12 si es compra el mateix dia a taquilla.

Font: Ràdio Arenys , 22/03/2018

Video: