El millor espectacle de la Mostra d'igualada a Arenys


Carregant

La companyia Teatre Mòbil ha guanyat el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor Espectacle de la 24a edició de La Mostra d’Igualada - Fira de Teatre infantil i juvenil, celebrada a la capital de l’Anoia entre l’11 i el 14 d’abril de l'any passat, amb l’espectacle Sense solta, estrenat a la fira, obtenint una puntuació de 9,48 sobre 10 per part del públic.

Aquesta era la segona ocasió que Teatre Mòbil guanyava el premi, ja que el 2011 va guanyar amb l’espectacle Les Trifulgues dels Germans Garapinyada.

El guardó suposa un important reconeixement a la companyia que el rep, ja que són els mateixos espectadors els qui decideixen el veredicte. El vot (quantificat de l’1 al 10) s’emet a través d’unes butlletes situades a la sortida dels diferents espais d’actuació de La Mostra d’Igualada amb les urnes corresponents.

Sense solta és un espectacle de clown creat per la companyia i el pallasso Marcel Gros, que també en signa la direcció, que porta l’espectador a un món on tot és possible, un espai propi on res és el que sembla i on tot el que passa finalment es transforma en joc. Només amb una escala, un faristol, un escenari i tres comediants la sorpresa va i torna en un espectacle divertidament surrealista.

Video: