El Llac dels cignes, el ballet més famós del món, en directe des de la Royal Òpera House de Londrés.


Carregant

El ballet més famós del món, arriba al Teatre Principal d’Arenys de Mar el proper dimarts 17 de març, amb un producció d’Anthony Dowel per la Royal Opera House. La irresistible obra de Tchaikovsky, una combinació arrebatadora de ramanç tràgic e impotents coreografies, estarà protagonitzada per la ballarina principal Natalia Osipova com Odette i Odile, amb el canadenc Matthew Golding com a príncep Sigfrido.

Amb una coreogràfia perfectament sincronitzada que mostra un desplegament de cignes amb espectaculars tutús blancs, la producció i el diseny de Yolanda Sonnabend li atorga a la producció una gran bellesa lírica. En ell es combina l’estil decadent de la Russia imperial amb una fantasía de glamour gòtic. Una combinació que fa d’aquesta producció l’aconteixament perfecte pels amants del ballet, i també per aquells que no ho són.

Ross McGibbon, antic membre de The Royal Ballet, dirigeix una producció que es veurà en directe en cinemas i teatres d’arrreu del món, i incluint també escenes exclusives del backstage i entrevistes amb el repartiment i l’equip tècnic.

Repartiment:

Odette/Odile: Natalia Osipova

Príncep Siefried: Matthew Goldin

Orquestra de l’Òpera House de Londrés

Director d’orquestra: Boris Gruzin

Coreogràfia: Marius Petipa i Lev Ivanov

Durada de la retransmissió: 3 horas (incluint dos descans)

Video: