El cantautor Andreu Rifé presenta a Arenys el seu nou disc, Ping Pong


Carregant

Fins ara, la popularitat d'Andreu Rifé li venia donada més per la seva faceta com a actor, que com a cantant., al Teatre presentarà el seu tercer disc "Ping Pong" ,  la més personal i pop de les seves obres.

Aquest és el tercer disc del músic i actor Andreu Rifé després de “Terròs!” (2008) i “Roba’m la cartera” (2010). En aquest nou treball l’Andreu ens parla sobre anades i vingudes, sobre secrets i records, i sobre com dir adéu a certes pors, lligams i hàbits passats, per donar pas a un present renovat. Són cançons que van de la soledat a la companyia, de l’amor al desamor, de la malenconia a l’optimisme, del passat al futur... Com una autèntica pilota de ping pong que va amunt i avall de la taula. Tant la producció musical, com el seu directe, tenen un caràcter clarament pop. D’aquesta manera, l’Andreu Rifé es fa acompanyar a l’escenari de 4 músics més. Una banda composta per bateria, baix, guitarres elèctriques i teclats.

A la vegada, gaudirem de la col·laboració del Cor Tiamat de l'Escola de Música d'Arenys de Mar a una de les cançons del disc.

Nota de l’autor: 

“A la taula de ping pong, el jugador xinès es prepara per sacar. La seva raqueta i canell es troben en una posició desagradable i forçada a fi de provocar l’efecte més rebuscat possible i, de pas, impressionar al contrari. Es concentra, respira i finalment, jo, en forma de pilota, i sense pràcticament tenir temps d’agafar aire, surto disparat cap al camp contrari. A alta velocitat i el vent en contra, començo a percebre el món de manera molt diferent. Quan passo just per sobre la xarxa, miro enrere i m’adono que ja és massa tard, que ja res tornarà a ser com abans... Enyoraré als qui deixo enrere, trobaré a faltar el meu jo d’ahir i m’enamoraré dels que venen...

 

Al video podeu escoltar un dels temes d'aquest últim disc "Fil de Llum" enregistrat a l'Estudi 3 de Ràdio Arenys:

Video: