Comença la programació Abril - Juny del Teatre Principal


Carregant

Aquest diumenge dóna el tret de sortida la segona programació del Teatre Principal d'Arenys de Mar plena d'espectacles i actes d'entitats arenyenques. La programació començarà aquest cap de setmana 12 d'abril amb l'últim espectacle de teatre familiar "Milim" amb les veus i música en directe de les arenyenques Marta i Carla Mora. Una programació plena de concerts com ara el de la Big Band d'Arenys de Mar, la presentació de la nova formació Nòmada Sextet juntament amb amics, un concert de piano a quatre mans amb Nexus Piano Duo i la presentació del nou disc del'arenyenca Raquel Xiberta "Mate, tequila, cachaça i rom". Pel que fa a teatre, el pròxim diumenge 10 de maig, Teatre de Guerrilla ens presentarà el seu últim projecte, "Temps", amb Quim Masferrer.


Un dels actes importants d'aquesta programació, és la sisena edició del CINERA, la mostra de cinema documental on s'agrupen diferents produccions audiovisuals que s'han creat durant el decurs de l'any, amb la direcció o participació d'algun arenyenc/a. Aquest any, per només 5€, es podran veure els curtmetratges "Haiku" dirigit pel Marc Mitjà i Laura Galofré, "Mimosa", "Sueños de Héroes" de Xavi Barangé i els documentals "1714" de Laia Santanach i Ignasi Castañé, "Aprenem amb la Júlia" de Josep Bayo i Judit Sarquella, i "El Reto de Eva" dirigit per l'Eloi Tomàs.

També podrem gaudir de l'espectacle de dansa "0,1234 (Full evening)" d'Habemus Corpus, amb coreografia i música de l'arenyenc Miquel G. Font, espectacle dedicat als amants del llenguatge corporal pur, que després de quatre anys girant per l'estranger i rebent diferents premis torna al seu poble natal. Per acabar les retransmissions via satèl·lit que s'emetran aquest trimestre des de la Royal Opera House de Londres seran el ballet "La Fille mal gardée" i coneguda òpera de "La Boheme".

Podeu descarregar la programació en format PDF fent clic AQUÍ