Comença el Teatre Familiar!! “La Mongetera Màgica” aquest diumenge a Arenys de Mar.


Carregant

Aquest cap de setmana comença la temporada de teatre familiar al Teatre Principal d'Arenys de Mar amb un total de sis espectacles fins aquest desembre.

Festuc Teatre és la primera companyia que ens visitarà aquest diumenge per presentar-nos el seu espectacle La Mongetera Màgica, on la Lina i la seva família es veuran obligats a marxar de casa a causa de problemes econòmics, aquesta crua realitat farà que la Lina s'ompli de valentia per emprendre un viatge a la recerca d'una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel on hi viu un ogre i el seu tresor... els ajudarà a fer que no perdin la llar?

Festuc Teatre ens presenta una adaptació del conegut conte de Jack i La Mongetera Màgica, un espectacle de titelles per a tots els públics.

A partir d'aquest diumenge podrem gaudir d'un espectacle per a nens i nens cada quinze dies, tots ells a les sis de la tarda i ben variats, com el següent espectacle: El Conte del Gegant Dum Dum i la petita Tulipa d'ombres xineses o com el que podrem gaudir al 27 de novembre de circ, Tandarica Circus.

Vina i gaudeix del teatre en família!!

Podeu comprar les entrades anticipades de tots els espectacles de la programació a la pàgina web del teatre o sempre que la taquilla del teatre sigui oberta per algun altre espectacle.

Video: