Arrenca la nova programació del Teatre Principal d’Arenys de Mar


Carregant

Aquest últim cap de setmana de setembre, dóna el tret de sortida la programació pel trimestre que ve. Una programació que comença el 25 de setembre amb la nova obra de teatre de la companyia Els Pirates Teatre, un espectacle que consta de tres parts (la identitat, l'educació i el poder), ara ens vénen a representar la primera part que reflexiona sobre la identitat. Una producció teatral gestionada pel teatre barceloní Maldà i que està inspirada amb els Monty Python's Flying Circus: és un cabaret construït a partir d'esquetxos. Les tres parts mantenen un mateix to que combina el teatre de l'absurd, la música, el ball i l'estriptis. I acabarà el 18 de desembre amb El Gran Concert de Nadal: Valsos de Johan Strauss amb l'Orquestra Òpera Jove de Catalunya.

Durant aquests tres mesos aproximadament passaran per dalt de l'escenari del principal un total de 12 produccions ben diferents, entre elles destaquem el concert de Tomeu Penya al qual ens presentarà el seu últim disc Optimista!, Neus Català, un cel de plom representada per Mercè Arànega, on fa homenatge al sacrifici i a la lluita d'una dona compromesa amb la justícia, les llibertats democràtiques i la defensa dels drets humans. I com no, dues produccions teatrals on trobem participació arenyenca, Vagas i Maleantas de la companyia La Rue del so Produccions on interpreta l'actriu arenyenca Mercè Boher acompanyada de quatre actrius més, i també l'últim espectacle del director Lluís Danès estrenat aquest mateix any al Mercat de les Flors de Barcelona, Nàufrags.

No ens oblidem del teatre familiar que hi haurà un total de sis representacions ben diferents que arrencarà el pròxim 2 d'octubre amb l'espectacle La Mongetera Màgica de la companyia Festuc Teatre, i més endavant podrem gaudir d'altres títols com: El conte del gegant Dum-Dum i la petita Tulipa, El Molinet Màgic, Safrà i Serafí, Tandarica Circus i Plors de Cocodril.

Per acabar aquesta programació comptarà amb sis retransmissions via satèl·lit, començarem el dilluns 26 de setembre amb Norma de Vicenzo Bellini, i seguirem amb òperes com Così fan tutte, Macbeth, Els contes d'Hoffman, i els ballets d'Anastàsia i El Trencanous.

Pots torbar més informació d'aquesta programació al web del teatre. O us podeu descarregar la programció en format digital AQUÍ.

Video: