Actualitat

‘Dones com jo’ és una comèdia dramàtica en què 4 dones es troben en un despatx d’un advocat i alliberen les seves emocions, frustracions i il·lusions alhora que són víctimes de la realitat socio-econòmica actual.

L’espectacle és una adaptació de ‘Les dones sàvies’ de Molière, la representació es va haver d’ajornar la setmana passada. La cita és diumenge a les 7 de la tarda.

L’argument de l’obra es centra en un joglar musulmà, un expert rondallaire i un soldat vingut de les croades que porten de les terres d’Orient l’art de manipular ninots de fusta com si tinguessin vida.

La temporada ja arrenca el pròxim 4 d’abril amb la retransmissió de l’òpera Macbeth des de la Royal Òpera House de Londres i el diumenge 8 d’abril es farà l’últim espectacle familiar que porta per nom: ‘Les meravelles d’Orient’.

Ho farà amb l’espectacle ‘Rhümia’, de Rhum i Cia. El públic es transportarà a un món de pallassos, cançons i emocions dins un seguit de situacions absurdes i concretes.

Una obra d’aventures, amb una posada en escena ambientada en un entorn mariner, on s’ha intentat respectar l’autor amb música composta expressament per l’obra i fent servir diverses tècniques teatrals.

Serà amb l’espectacle ‘Ínfimit’ el diumenge 4 de març, a les 7 de la tarda.

Serà amb la companyia Circ Xic qui ens representarà l’espectacle ‘Teatre de Funàmbuls’. La cita serà a les 6 de la tarda. ‘Teatre de Funàmbuls’ és un espectacle de circ còmic que combina el teatre gestual, el clown, la música en directe i el claqué

Serà amb l’obra ‘Els tres porquets es caguen de por’ de la companyia Samfaina de Colors. L’espectacle serà a les 6 de la tarda del pròxim diumenge.

Unes 700 persones han passat pel Teatre Principal en les 4 representacions que s’han fet fins ara per veure el nou espectacle de la companyia arenyenc Fènix Teatre amb l’obra ‘Avar’ de Molière. Jordi Pons explica que han decidit prorrogar per la bona assistència que ha tingut durant els dos caps de setmana.

Pàgines