Actualitat

Judit Neddermann ha publicat aquest 2018 el seu tercer disc titulat ‘Nua’, un disc on explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infantesa, sense defugir-la.

‘Dones com jo’ és una comèdia dramàtica en què 4 dones es troben en un despatx d’un advocat i alliberen les seves emocions, frustracions i il·lusions alhora que són víctimes de la realitat socio-econòmica actual.

L’espectacle és una adaptació de ‘Les dones sàvies’ de Molière, la representació es va haver d’ajornar la setmana passada. La cita és diumenge a les 7 de la tarda.

L’argument de l’obra es centra en un joglar musulmà, un expert rondallaire i un soldat vingut de les croades que porten de les terres d’Orient l’art de manipular ninots de fusta com si tinguessin vida.

La temporada ja arrenca el pròxim 4 d’abril amb la retransmissió de l’òpera Macbeth des de la Royal Òpera House de Londres i el diumenge 8 d’abril es farà l’últim espectacle familiar que porta per nom: ‘Les meravelles d’Orient’.

Ho farà amb l’espectacle ‘Rhümia’, de Rhum i Cia. El públic es transportarà a un món de pallassos, cançons i emocions dins un seguit de situacions absurdes i concretes.

Una obra d’aventures, amb una posada en escena ambientada en un entorn mariner, on s’ha intentat respectar l’autor amb música composta expressament per l’obra i fent servir diverses tècniques teatrals.

Serà amb l’espectacle ‘Ínfimit’ el diumenge 4 de març, a les 7 de la tarda.

Serà amb la companyia Circ Xic qui ens representarà l’espectacle ‘Teatre de Funàmbuls’. La cita serà a les 6 de la tarda. ‘Teatre de Funàmbuls’ és un espectacle de circ còmic que combina el teatre gestual, el clown, la música en directe i el claqué

Serà amb l’obra ‘Els tres porquets es caguen de por’ de la companyia Samfaina de Colors. L’espectacle serà a les 6 de la tarda del pròxim diumenge.

Pàgines